GEDÓI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA
FŐMENÜ
 
A JÖVŐNKÉRT ALAPÍTVÁNY
 
BEISKOLÁZÁS
 
DOKUMENTUMOK
 
LÁTOGATÓI STATISZTIKA
Indulás: 2011-08-03
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Általános iskolai beiratkozás 2018/2019-es tanévre

TÁJÉKOZTATÓ

a 2018. évi iskolai beiratkozásról

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala az illetékességi területén működő általános iskolák számára a beiratkozás idejét a következő időpontokra tűzte ki:
 

2018. április 12. (csütörtök) 8.00-19.00 óra

2018. április 13. (péntek) 8.00-18.00 óra

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

  •  a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya)
  • születési anyakönyvi kivonat
  • nyilatkozat életvitelszerű lakcímről (előzetesen letölthető az iskola honlapjáról vagy kérhető a helyettesi irodában)
  • az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolás eredeti példánya, mely lehet:

                          -  óvodai szakvélemény

                          -  nevelési tanácsadás keretében végzett iskolaérettségi szakvélemény

                          -  sajátos nevelési igényű gyermek esetében szakértői bizottság szakértői véleménye

  • a gyermek törvényes képviselőinek személyazonosító igazolványa
  • nyilatkozat a gyermek felügyeleti jogának gyakorlásáról (előzetesen letölthető az iskola honlapjáról vagy kérhető a helyettesi irodában)
  • a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező nem magyar állampolgárok Magyarországon történő beiskolázásához szükséges dokumentumok: regisztrációs igazolás vagy tartózkodási kártya vagy állandó tartózkodási kártya
  • nyilatkozat arról, hogy a szülő valamelyik egyházi jogi személy által szervezett hit- és erkölcstan oktatást vagy az állami erkölcstan oktatást igényli gyermeke számára (letölthető az iskola honlapjáról  vagy kérhető a helyettesi irodában)

 

2018. március 20-án nyílt órákat tartunk:

08.00 - 08.45

 

Oltyán Katalin testnevelés

08.55 - 09.40

 

Sipos Márta magyar

09.55 - 10.40

 

Poitinger Andrea művészetoktatás

 

 

 

 
MŰVÉSZETOKTATÁS
 
ÉTKEZÉS
 
TÁJÉKOZTATÓ
 
LETÖLTHETŐ KÉRELMEK
 
MÉDIA MEGJELENÉS
 
VERSENYEREDMÉNYEK
 
HASZNOS LINKEK
 
ITT IS MEGTALÁLSZ 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******